16 Eylül 2010 Perşembe

Evimizin en küçüğü Okula başladı.

Kızım Sena, oğlum Bera'dan sonra evimizin nazlı kuşu 'da uçmak için ilk adımı attı. Hayat evlatlarıma neler getirir bilemem. Şimdiye kadar küçüğüm bizi çok üzdü. Hastalıklar peşini bir türlü bırakmadı ama çok şükür şimdilerde iyi ve okula başlıyor. Çok şükür Allah'a sağ salim ilk limana girdi.

Kendi çocuklarım ve diğer Dostlarımın ve aile efradlarımızında çocukları sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde eğitim ve öğretimlerini hakkı ile tamamlar, İnsanlığa faydalı kişiler olurlar. Daima iyiden, haklıdan ve mazlumdan yana olurlar. Diye temenni ediyorum.

Ve Olmazsa olmazımız Dua vakti ;
Ya Rabbi Evlatlarımızın acılarını bize gösterme, Rablerine iyi kul, İnsanlığa faydalı bireyler olsunlar. Ellerinden, dillerinden ve hareketlerinden herkesin emin olduğu DOSDOĞRU VE DİMDİK KULLARDAN OLSUNLAR. AMİN, AMİN,AMİN

1 yorum:

  1. Şu an için ! son numara olarak adlandırdığın minik kuşun hayata ilk adımlarından biri olan okula başlaması dolayısı ile en derin sevgilerimi paylaşıyor ve yaptığın duaya amin diyorum. Bir tane amin yeter diye tahmin ediyorum :::)

    YanıtlaSil