12 Kasım 2013 Salı

M.F.ARSIZ'ın masalı-1

Bir varmış bir yokmuş diye başlamıyor bu masal, çünküüüüüüüü anlatacağım masalın kahramanı yaşıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Hani filimlerin başında bu anlatacağımız olayların günümüzle ve kişilerle alakası yoktur diye bir yazı çıkar ya yok yok bu anlatacağımız masal günümüz de geçiyor. Kahramanımız Diyar-ı Rum dan aslında dillere destan memleketimizin yiğit ve gözü pek evlatlarının yetiştiği kendi deyimi ile "yiğidin harman olduğu yer" in evladı. Pah pah pah ne iddalı söz kendi açısından. Eh pek tabi bu sözle imtihan oluyor kahramanımız. Kahraman dediğime bakmayın sizi aldatmasın bu güya ilk önce müteahhit, para bitince mücahit, daha sonra yine müteahhit çırağı ve şimdilerde her şeye müsait gecelerin çakma Ömer Hayyamı. Bundan sonra ona kısaca ARSIZ diyeceğim.

Bizim Arsız FACEBOOK sayesinde eski arkadaşlarını bulması ile başlıyor masalımız. Bizim Arsız iyi bir anne ve babanın evladının nimetlerini fazlası ile tüketmiş ki, arkadaşları arasında güya karizması çizilmesin diye başlamış ufak ufak esnaf dolandırmayaaaaaaaaaaaaa.

Gündüzleri, çoğu zaman akşamdan kaldığı için öğleye doğru kalkmayı adet edinen Arsız, şimdiler de para suyunu çektiği için Gitmediği yerleri de gitmiş gibi yapıp FACEBOOK ta yayınlar olmuşşşşşşş.

Eeeeeeeeee ne yapsın tabi hazıra dağ dayanmaz çizilmemesi gereken karizması da var. Pek tabiiiiiiii nasıl yapsın can cazım kendine bir çıkar yol bulması lazım, sağda solda eski arkadaşlarını sermaye etmeye başlıyor. Onların yanlarında çalışıyor çok sıkılınca da uzuyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Aldığı veya çarptığı paralar ile FACEBOOK arkadaşları ile kalın kaşlı ve iri başlı Arsızımız fotoğrafları ile arzı endam etmeye başlamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

Ama bir şeyi atlamış onuda bir sonraki bölüme saklayalım ki reyting alalım dimi yani


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder