27 Şubat 2012 Pazartesi

Kader Ajanları...

Kader Ajanları
Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik
2010 Amerika
Oyuncular : Matt Damon, Emily Blunt, Terence Stamp, Daniel Dae Kim, Shohreh Aghdashloo, Anthony Mackie

 Süre: 1 saat 45 dk
Başarılı bir politikacı (Matt Damon) ve onun çevresinden olmayan bir balerinin (Emily Blunt) romantik yakınlaşması, gizli güçler tarafından engellenmeye çalışılır. Bu ilişki ikisi için de kaderde yazılmış gibi algılanmaktadır ve olayların sonucu kadere boyun eğmekle mi bitecek; yoksa insanların özgür iradesi mi üstün gelecektir?
Matt Damon’un mükemmel bir oyunculuk sergilediği ve Bilim Kurgu filmleri içinde farklı bir konuyla karşımıza çıkan film 50 milyon dolar bütçe ile çekilmiş.

Ben ne düşünüyorum ; Dün Doğunun Limanları kitabını bitirmiştim. Orada İki direnişçinin Fransada başlayıp, Lübnan da devam eden ve savaşın kaderlerine duvar örmesine karşın çok direnemeyip ayrı kalan aşkın hikayesi vardı. Burada ise Bilimkurgu ile karışık bir filimde Aşkın bir mücadelenin ve sevdiği için kıyasıya mücadelenin resmi vardı. Bana ikincisi her zaman uyar ama karşımdaki her şeyi göze alması ve Direnmesi gerekir. Artık direnen sevgilerin önünde ki en büyük engel zengin yaşamlara feda edilen aşklardır kanımca.... 
Serdar Karamanlı
27Şubat2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder