6 Haziran 2020 Cumartesi

Yeni siyasi partiler neyi temsil ediyor?

Mevcut hükümet ve güya geçmişte kalan yöneticileri yeni partiler kuruyor, oluşumlar başlatıyor. Bence hiç bir şeye yaramayacaktır. Zihin dünyalarında gördüğüm kadarıyla çok değişiklik olmadı olamayacak.

Geçmişin hesabını kendi vicdanlarında vermemiş, ülkeye yapılan ve yapılmaya devam eden olayların arka planlarını anlatmamış  olanların gerçek bir samimiyeti ortaya koymuş olamayacakları aşikardır.

Anladığım şu, bu oluşum içerisinden çıkanlar ile her zaman kendi iktidar alanlarını kontrol altınada tutmak, devamlı kendi oluşumlarının Ülkede tek alternatifin kendileri olduğunu göstermek istiyorlar ki sanki başarmak üzereler.
Ayrıca iktidarın 3 Mart 1924 tarihli Hilafetin kaldırılması meselesini ele alacak bunu seçim de kullana bilecek kadar rövanşistler gibi bir öngörüye de uzun zamandır sahibim.

İnsanlarımızı çaresiz bırakan yaklaşıma seyirci kalmaktan başka çare var mı?
Aslında var,
Muhalif olanların ülke sorunlarına yaklaşımlarını  Halkın gerçek gündemini anlayan ve TEMİZ SİYASET üreten gerçek Vatan severlerin oluşturduğu bir oluşum. Bunun ölçüsü TEMİZ HAREKET. Her adımının denetime açık olduğu tarafsız, korkusuz ve adaleti sağlayacak Güçlü bir Sistem.

Yoksa 10 yıllar sonra yine yeniden aynı meseleri konuşmaya devam edeceğiz/edecekler. Ne Romantik bir istek ama...
6 Haziran 2020
Serdar Karamanlı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder