22 Şubat 2018 Perşembe

Akrep Yanılgısı...

Kitap İsrailde bir baskın esnasında ölen Filistin'li ekipten 1 kadın hariç 8 kişinin ölümü ile başlar. Kadın 10 yaşında iken annesi ve babasının gözleri önünde başları kesilerek ölümünü tanık olmuş bir otorite düşmanıdır ( Filistinli değildir.)  ve tek istediği bunun intikamını almaktır. Filistin adına aynı anda Amerika, İngiltere ve İsrail devlet başkanlarının ölümünü planlar ve bu plan uğruna ölümü göz alarak Amerika'ya gider. Ona dünyada ve Amerika'nın çeşitli noktalarında önemli görevlere gelmiş Akrepler grubu yardım eder. Tabii ki diğer 3 ülke istihbaratı bu saldırıyı önlemeye çalışır.

Kitabın arkasından

Ashkelon, İsrail
Saat 2: 47
Yağmur gümüş bıçaklardan bir perde gibi iniyordu, karanlık gökyüzü daha da kara bulutlarla kaplıydı ve kıyıya yaklaşmakta olan birbirine bağlı iki lastik bot yükselen dalgalarla şiddetli rüzgar arasında savrulup durmaktaydı.
Baskın timi iliklerine kadar ıslanmıştı, siyaha boyadıkları yüzleri ter ve yağmurdan çizik çizikti, gözlerini sürekli kırpıştırarak kıyıyı görmeye çalışıyorlardı. Ekipte Bekaa Vadisinden sekiz Filistinli erkek ve bir de kadın vardı. Kadın Filistinli değildi, ama kendini onların davalarına adamıştı. Onların davası yıllar önce kendi kendine verdiği sözden ayrı tutulamazdı. Muerte a toda autoridad! Tüm otoriteye ölüm! Kadın baskın timi liderinin karısıydı.

22 Şubat 2018 
2018/5 İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder