30 Ağustos 2016 Salı

Kirli Hesaplar Çarşısı.....

Hüseyin Gülerce, kitabında, insanların yararına yola çıkmış fakat bu yolculuk boyunca çeşitli değişimlere uğramış bir Cemaatin perde arkasındaki oyuncu ve oyunlarını gün yüzüne çıkartıyor.
Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce, kitabı yazmaktaki gayesini şöyle anlatıyor: "İnsanlarımızın bunları bilmesi ve bir daha bu tür oyunlara gelmemesi için bunu yaptım.”
Gülerce, kitabında “Önceleri Hizmet Hareketi, sonra Gülen Hareketi olarak başlayan sonunda da legal görünümlü illegal yapının İhanet Hareketi olarak nasıl değiştiğini belirtirken, kitabında yaşadıklarını, bulunduğu konumdan, durduğu yerden anlatıyor.
Ben de Diyorum ki; Herkesin tövbe etme hakkı vardır. Yeter ki içten bir dönüş olsun. İnsanların tövbe haklarına ipotek koymayalım. Cumhurbaşkanı bile tövbe etti ise diğer cemaat üyelerinin de tövbe hakları vardır. Zaten bu işlerin kabulü veya reddi bize kalmamış. Ayrıca Ahirete bakan yüzü var Dostlar kendimizi hesap alma makamın da görmeyi bırakalım. Diğer cemaatlerin mensupları da kendilerini kontrol etmeleri açısından da iyi bir süreç olabilir... 
27 AĞUSTOS 2016
2016/16   ESENKÖY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder